Bli ambassadör

Är du duktig på att kommunicera, argumentera eller till och med tjata och vara envis när det behövs, så vill vi gärna att du blir en av Solikyls ambassadör!

Som ambassadör blir du Solikyls ansikte utåt och representerar oss i olika sammanhang, såsom evenemang, men framför allt till att få nya samarbetspartners. Du spelar en avgörande roll i organisationen genom att kontakta mataffärer, restauranger eller nya lokaler för solidariska kylskåp. Ju mer ambassadörer det finns i staden, desto mer mat kan vi rädda i framtiden, flera kan engagera sig i sina stadsdelar och ännu flera kommer vara tacksamma för dem som hjälpte till att bygga en mer hållbar och solidarisk stad.

Är du intresserad eller bara nyfiken och vill veta mer, kontakta oss! Handledning finns just för att förberedda dig för rollen.

kontakt (at) solikyl . se

För att presentera Solikyl, en ambassadör kan använda en broschyr för samarbetspartners och en broschyr för allmänheten/volontärer (som finns också på engelska). Om du tänker ladda ner och skriva ut det själv, fråga oss först om rätt inställning på printer.

Länkar till broschyrer:
brochure-for-shops.pdf
brochure-for-volunteers2.pdf
SOLIKYL-brochure-for-volunteersEN.pdf